pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zapomeňte na realitu a dopřejte si odpočinek s nádechem historie v Hotelu Hviezdoslav****. Čeká vás neopakovatelný zážitek z pobytu v srdci královského města Kežmarok s nekonečnými možnostmi turistického, historického i sportovního vyžití v nedalekých Vysokých Tatrách, Pieninách, Slovenském ráji, v malém hotelu s velkým srdcem, který nabízí exkluzivní prostředí vytvořené pomocí jedinečného designu, decentního luxusu a komorní atmosféry.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto


Vstupem do nádherné budovy hotelu se vás zmocní pocit, že jste právě zde, kam jste chtěli vždy vkročit - do krásy, noblesy, kde se luxus a pohodlí snoubí s vytříbeným vkusem a grácií.


První boutique hotel pod Vysokými Tatrami najdete přímo v srdci historického Kežmarku s výhledem na Belianské Tatry, na křižovatce 3 národních parků TANAP, PIENAP a Slovenského ráje, uprostřed vzácných historických památek jako Kežmarský hrad či gotická Bazilika minor, které mu dodávají kouzelný kolorit.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Hotel Hviezdoslav**** je jediný hotel na Slovensku, nacházející se ve 4 historických budovách. Každá z těchto 4 budov ze 17. století, zrekonstruovaných v historickém stylu, má svou zajímavou historii i poutavý příběh. Hotel nosí jméno největšího slovenského spisovatele P. O. Hviezdoslava, který během studia na slavném Kežmarském lyceu v jednom z domů žil a tvořil.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Zařízený je v příjemných teplých barvách s láskou k historii, literatuře a umění vázaného právě ke starobylému městu Kežmarok. Hotel je 10. členem Asociace Historických Hotelů Slovenska a byl nominován v rámci Asociace Historických hotelů Evropy do kategorie hotel s nejkrásnějším výhledem na hory.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v elegantních pokojích, kde na vás čeká jedinečný a neopakovatelný komfort. Zařízení z nejkvalitnějších materiálů je kombinováno s dobovými prvky. K vybavení pokojů patří barevný LCD televizor, trezor, minibar, telefon, fén, župan, bačkůrky i wellness vak.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Nechte se hýčkat personálem hotelové restaurace Poezie, který pro vás připraví nezapomenutelný kulinářský zážitek. Jídla jsou znamenitá svou přirozenou chutí, krásou, vůní a typickou jednoduchostí. Vaří se zásadně z čerstvých a kvalitních surovin. Originální vůni a chuť dodávají jídlům čerstvé bylinky pěstované na hotelové terase, takže je mají kuchaři při přípravě jídel hned po ruce. Na požádání vám připraví i bezlepková jídla a jídla bez alergenů.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Poseďte v Literární kavárně, plné zajímavých knih, která je místem odpočinku a příjemného posezení ve dvojici nebo s přáteli u šálku voňavé kávy, dobrého čaje nebo lahodného vína. K odpočinku patří i chutný domácí moučník. Recepty na letní dezerty sous-chef Josefa Paugscha byly právem zveřejněny v kulinářských časopisech. Možná má ještě nějaký v záloze a prozradí ho i vám.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Navštivte také hotelové wellness centrum Harmonie. Regeneraci vašeho těla po namáhavém dni zaručí jacuzzi, finská, parní a bylinková sauna, infrakabina, odpočinková zóna s lehátky či masáže (za doplatek za zvýhodněnou cenu).

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto 

 

 

Tipy na výlety v okolí

 

Speciální tip

Prožijte romantické odpoledne nebo večer ve společnosti milované osoby v čarokrásném prostředí udržovaného parku v nedalekém Kaštieli Strážky. Voňavá tráva, štěbetání ptáčků, výjimečný gastronomický zážitek s košíkem plným dobrot ze špičkové restaurace vás ohromí.

 


Město a hrad Kežmarok

Nedaleko hotelu stojí hrad, který patří k typu tzv. městských hradů. Postavení hradu se spojuje se jménem rodiny Zápolských a první písemná zmínka pochází již z 15. století. Při procházce městem určitě navštivte hned u hotelu areál Baziliky minor. Nejstarší části baziliky pocházejí ze 13. století, dnešní gotická podoba je z 15. století.

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Belianská jeskyně (14 km)

Belianská jeskyně je jediná zpřístupněná jeskyně ve Vysokých Tatrách v severním úbočí kobylího vrchu nad Tatranskou kotlinou. Dohady, že ji znal už prehistorický člověk, nejsou podloženy. V 18. století ji navštěvovali hledači pokladů, po kterých zůstaly nápisy na jeskynních stěnách. 

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Aquacity Poprad (14 km)

13 bazénů, skluzavky, tobogány, vířivky, 11 inhalačních místností a saun s množstvím procedur a aktivit. V AquaCity si můžete vychutnat koupání v termální vodě uvnitř nebo venku bez ohledu na počasí. Venku si můžete odpočinout v geotermální vodě s výhledem na zasněžené vrcholky tatranských štítů a uvnitř vám příjemné koupání umožní jemně podsvícené bazény s nejvíce mineralizovanou vodou. 

 

Hotel Hviezdoslav - Slovensko - ilustrativní foto

 

Další informace k pobytu:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace