pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

,,Paříž – francouzská metropole v plné své kráse“… Poznejte tuto oblíbenou destinaci v předvánočním čase a nadechněte se té pravé vánoční atmosféry. Uvidíte ty nejvýznamnější památky a se soumrakem se vám naskytne krásný pohled na rozsvícené město, vánoční stromky i adventní trhy.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

1. den – odjezd z ČR je naplánován v odpoledních hodinách a následuje noční přejezd Německem. V průběhu cesty dělají řidiči pravidelné pauzy, před ranním příjezdem do Paříže vás čeká delší hygienická přestávka (možnost osobní hygieny i občerstvení).

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

2. den – v ranních hodinách dorazíte do Paříže. Poté se vydáte k Invalidovně, kde bude fotopauza a čeká vás prohlídka Eiffelovy věže. Následně se s průvodcem vydáte metrem k Notre Dame, kde budete mít rozchod a možnost se podívat do latinské čtvrti.

 

Od Notre Dame se vydáte směrem k Louveru, kde bude čas navštívit obrazárnu. Po návštěvě Louveru zamíříte na třídu Champs-Elysées, dále uvidíte náměstí De la Concorde či Jardin des Tuileries.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Po prohlídce města vás čeká volný čas. V podvečer rozhodně nezapomeňte navštívit adventní trhy přímo na Champs-Élysées. Ve večerních hodinách pro vás bude objednána loď po Seině (cena je kolem 12,5 € za osobu), kde si můžete znovu vychutnat krásy kouzelné Paříže. Ve večerních hodinách se vydáte na cestu zpět.

 

3. den – pokračování tranzitu Německem do ČR. Příjezd je naplánován během ranních až dopoledních hodin.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

V ceně je zahrnuto: doprava autobusem, služby průvodce

V ceně není zahrnuto: vstupy do objektů, cestovní pojištění, cesta metrem

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace