pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tolik úžasných zážitků a nádherných míst jako v Holandsku byste hledali jen velmi těžko. Vydejte se tedy na tuto nezapomenutelnou třídenní pouť a prohlédněte si z něj to opravdu nejzajímavější a nejtypičtější.

 

Fascinující podívaná vás čeká ve skanzenu Zaanse Schans, který vám představí život na vesnici v 17. a 18. století. Uvidíte původní dílny na výrobu dřeváků i sýrů, mlýn na lisování oleje z roku 1673 i mlýn na tření barev z roku 1784. 

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Vychutnejte si pravou holandskou pohodu. Volendam je bývalá rybářská vesnička na břehu Ijsselmeeru se starobylou atmosférou. V současnosti má Volendam okolo 22 000 obyvatel.

 

Turisté sem jezdí především kvůli dobovým kostýmům a rybářským lodím. Pro zdejší obyvatele je typické, že hovoří vlastním dialektem - volendamštinou a že se jejich móda liší od zbytku Nizozemí.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Volendamský kroj je totiž velice známý a je často používán v reklamách, které propagují Holandsko a v nichž má roli národního kroje. Ve městě se každoročně koná několik slavností, avšak nejznámější z nich je čtyřdenní pouť, která se koná každý rok.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

1. den - odjezd z ČR ve večerních hodinách, noční průjezd SRN

 

2. den - ranní příjezd do vesničky Zaanse Schan, návštěva skanzenu s větrnými mlýny. Následuje Volendam - bývalá rybářská vesnice se zachovalými rybářskými domy, přeměněnými na prodejny suvenýrů, možná návštěva restaurace. Odjezd do Amsterdamu, prohlídka města s odborným výkladem delegáta, návštěva brusíren diamantů (prohlídka brusírny Coster Diamonds je pro turisty bezplatná). Možnost večerní projížďky lodí po kanálech tzv. Grachtech. Ve večerních hodinách odjezd z Amsterdamu do ČR.


3. den - v ranních až dopoledních hodinách příjezd do ČR

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Termín zájezdu:

 

Cena zahrnuje: dopravu zájezdovým autokarem s klimatizací a minibarem, průvodce

Cena nezahrnuje: pojištění, vstupné, plavba lodí v Amsterdamu (10 €)

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace