pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Žádné balení kufrů a sáhodlouhé přípravy, vezměte si jen to nejnutnější a vyrazte na jaře do Paříže. Užijte si celý den na tomto romantickém místě, které můžete navštívit stokrát, a stále bude co obdivovat.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Popis cesty:

1. den – odjezd do Paříže bude v 16:30 hodin z Prahy, v 17:15 hodin z Berouna a z Plzně v 18:00 hodin, následuje noční přejezd do Francie.

 

2. den – v ranních hodinách dorazíte do Paříže. Nejprve vás čeká komentovaná okružní jízda centrem s výkladem. Okružní jízda bude závislá na čase příjezdu a také na nepředvídatelné dopravní situaci v centru města. Trasa vede přes náměstí Bastily, třídu Rivoli, okolo paláce Louvre na náměstí Place de la Concorde. Odtud pak okolo kostela la Madeleine k Opeře a zpět na Concorde.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Poté pojedete po třídě Champs-Élysées až k Vítěznému oblouku, kde bude pauza na fotografování. Dále pokračujete na Trocadero nad Eiffelovou věží, kde je čas pro fotografování cca 30 minut. Okružní cesta je zakončena u věže Montparnasse – mrakodrap vysoký 212 metrů je budovou, která vyčnívá nad městem a je z ní nádherný výhled po Paříži včetně pohledu na Eiffelovu věž. Zájemce výtah zaveze do 59. patra a pak můžete z otevřené střešní terasy obdivovat Paříž.

 

Od věže začne po cca hodinové návštěvě vyhlídky procházka s průvodcem. Čas prohlídky je cca 4 hodiny. Berte prosím v úvahu, že program může pozměnit špatné počasí a zdatnost skupiny – může proto být upraven operativně na místě.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Trasa vede okolo hřbitova Montparnasse do Lucemburských zahrad, kde je krátké volno k prohlídce. Poté pokračujete okolo Sorbonny do Latinské čtvrti, což je ideální místo na oběd nebo občerstvení. Další zastávkou je slavný chrám Notre Dame, Justiční palác a královský Louvre se slavnou pyramidou. Zde bude procházka s průvodcem ukončena.

 

Následovat bude individuální volno, které je možné využít k návštěvě některého z muzeí, k nákupům, či k výstupu a výjezdu na Eiffelovu věž. Večer se zájemci zúčastní vyhlídkové plavby po řece Seině. Průvodce bude mít k dispozici zlevněné vstupné na loď. Cca ve 22:00–23:00 hodin bude odjezd zpět do ČR.

 

3. den – v odpoledních hodinách příjezd do Prahy.

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

Hello Tour - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace