pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Navštivte ta nejkrásnější místa Nizozemska jako je rozkvetlý park Keukenhof, Amsterdam či tradiční skanzen Zaanse Schans. V parku vás čeká procházka mezi tulipány, ve skanzenu mezi větrnými mlýny a v Amsterdamu podél grachtů.

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Pestrý program zahájíte v celosvětově proslulém květinovém parku Keukenhof, který zkrátka nelze nenavštívit a to i proto, že se otevírá pouze na pár týdnů v roce. Můžete zde obdivovat půvab tulipánů nejrůznějších druhů a barev a to v období, kdy tento symbol Holandska rozkvétá. Na více než 30 hektarech kreativně upravených záhonů uvidíte nejen tulipány, ale také narcisy, hyacinty a jiné okrasné rostliny.

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Po parku se můžete procházet po chodnících a cestičkách anebo jen tak odpočívat a kochat se pohledem na rozkvetlou pláň. Pro případ nepřízně počasí jsou zde připraveny interiérové expozice a na své si přijdou i menší návštěvníci, na které čeká řada atrakcí.

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto


Po prohlídce parku se přesunete do nedalekého skanzenu Zaanse Schans, kde se seznámíte s holandským folklórem. Romantické přírodní prostředí, do kterého je historická vesnice zasazena, přímo vybízí k toulkám mezi větrnými mlýny. Chybět nebude ani návštěva sýrové farmy a možnost posezení v typické hospůdce u sklenice místního piva.

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto


Odpolední část programu bude věnována návštěvě centra Amsterdamu. Prohlídku města lze absolvovat po vlastní trase či s průvodcem. Můžete spatřit například: královský palác Koniklijk Paleis, kostel Oude Kerk, což je nejstarší stavba ve městě, dále pak čtvrť červených luceren, Muzeum malířů van Gogha či Rembrandta, Dům Anny Frankové, atd. Máte také možnost prohlédnout si město z paluby lodi při vyhlídkové plavbě po amsterdamských kanálech, tzv. grachtech.

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Orientační časy odjezdů:

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

(Příplatky se hradí v Kč po vyplnění přihláškového formuláře na základě zaslané cestovní smlouvy.)

 

CK 2 - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace