pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejste-li hrdina z komiksu, který by dokázal natáhnout alespoň jednu ruku do libovolné délky, jen těžko pořídíte pořádnou selfie, které poslední dobou doslova zaplavují svět. Naštěstí ale existuje pomocník, se kterým bude tvoření těchto fotografií doslova hračka. Foťte, co paměť stačí, a ať se na fotkách nikdo nemračí!

 

3dílný fotografický set pro dokonalé selfie fotky

 

Selfie set obsahuje:

1) teleskopický monopod (vysouvací tyč) – pro připojení telefonu, fotoaparátu nebo kamery se stativovým závitem pro rychlé a snadné fotky a videa. Pracuje se všemi kompaktními fotoaparáty, menšími kamerami, smartphony, GoPro a ostatními mobilními zařízeními, které mají stativový závit.

 

Technické parametry monoskopu:

 

3dílný fotografický set pro dokonalé selfie fotky

 

2) držák pro smartphony a menší kompaktní fotoaparáty – nastavitelný držák vhodný pro většinu menších digitálních fotoaparátů, chytrých telefon, MP4 přehrávačů a GPS.

 

 

3dílný fotografický set pro dokonalé selfie fotky

 

3) dálkový bluetooth ovladač spouště pro systémy iOS a Android – snadné nastavení, snadné použití. Ovladač je kompatibilní s operačním systémem Android 4.2.2 nebo novějším a iOS 6.0 nebo novějším. Stáhněte si zdarma např. aplikaci „Camera360“ z Google Play nebo App Store, spárujte svůj přístroj pomocí bluetooth s tímto ovladačem a můžete si užívat skvělé snímky.

 

Technické parametry ovladače:

 

3dílný fotografický set pro dokonalé selfie fotky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace