pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ať se vaše týmy budou jmenovat Robin Hoodové vs. Vilém Telové a nebo třeba Mamlásci vs. Frajeři, při Extreme Archery zažijete všichni perfektní zábavu.

 

Pro hru jsou nejideálnější dva týmy po 4 hráčích. Na 500 m2 si to pak společně rozdají v souboji s luky a speciálně upravenými šípy s pěnovými typy, díky kterým se nestane, že by byl někdo zraněn, ale přesto o zásahu víte.

 

 

Při hře se požívají různé druhy scénářů nebo bitev – jako například Boj o vlajku, Dobývání hradu a podobné.

 

Voucher platí na jeden pravidelný turnaj každou poslední neděli v měsíci, kde se na místě utvoří dohromady náhodně vybrané týmy a hra může začít.

 

3hodinová hra Extreme Archery s kompletní výzbrojí v Praze

 

Během hry Extreme Archery zažijete maximum adrenalinu, ale také maximum bezpečí. Všechny prostředky ke hře pocházejí od těch nejlepších výrobců. Ať už se jedná o kvalitní německé šípy od nejlepšího výrobce šípů a luků pro LARP na světě, nebo speciálně upravené luky od renomovaného výrobce prvotřídních českých luků.

 

3hodinová hra Extreme Archery s kompletní výzbrojí v Praze

 

Samozřejmě nechybí ani profesionální ochranné masky s dvojitým termálním sklem proti zamlžování, aby vám nic nebránilo v dokonalém herním požitku. Pro ty, kteří se chtějí chránit opravdu plnohodnotně, lze zapůjčit i taktické vesty S. W. A. T., se kterými máte chráněnou celou horní část těla i krk.

 

Aby se předešlo případnému poškrábání od tětivy při střele, můžete využít chrániče zápěstí, které jsou vyrobeny speciálně pro lukostřelecké účely.

 

3hodinová hra Extreme Archery s kompletní výzbrojí v Praze

 

K dispozici je pro vás příjemné zázemí s barem, kde se během pauzy mezi hrami můžete osvěžit nabídkou nápojů nebo drobným občerstvením. V zázemí nechybí ani velká LCD TV pro instruktážní videa či muziku.

 

3hodinová hra Extreme Archery s kompletní výzbrojí v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace