pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Toužíte po dlouhých, prostorných a upravených sjezdovkách, které v naší republice zkrátka nemůžete najít? Pak se vydejte vstříc pořádným horským radovánkám do Rakouska!

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V nádherném prostředí Nassfeldu najdete pohádkově zařízený hotel Löffele s luxusními pokoji s vlastním sociálním zařízením a stylovými společnými prostory včetně restaurace. Hotel je orientován především na rodiny s dětmi a nabízí svým hostům zázemí, relax, wellness i bohatý program.

 

Přímo v hotelu je k dispozici sauna, relaxační místnost, parní lázeň a infračervená kabina. Krytý plavecký bazén je možné využít ve vedlejším hotelu, vzdáleném pouhých 200 metrů.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Nassfeld je v současnosti jedno z největších a nejmodernějších lyžařských středisek, kde je stále nasněženo a modrá obloha. Pobyt zahrnuje skipas na dva vleky, které jsou vzdáleny minutu jízdy od hotelu, v lyžařské oblasti v údolí Gitschtal.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Na děti už od tří let každý den čeká bohatý program s instruktory lyžování – výcvik na sjezdovce, hry ve sněhu, sáňkování a večerní animační programy. Součástí balíčku je rozšířená polopenze, která se skládá z bohatých snídaní formou bufetu, lehkého oběda formou polévky a dezertu a večeří výběrem ze čtyř chodů.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Tipy na lyžování

 

Weissbriach/Gitschtal (cca 200 m)

Weissbriach je lyžařská oblast v údolí Gitschtal. V lyžařském středisku se nacházejí 4 km sjezdovek, které jsou vhodné zejména pro nenáročné lyžaře, začátečníky a děti. Ve středisku jsou pro děti a začátečníky zajištěny lyžařské školy s dětským vlekem „Magic Carpet“, který je volně dostupný. Dále je zde možnost zajistit si snowboardové lekce či soukromé hodiny lyžování. Terén je ideální pro lyžování, běžky či snowboarding, kde se dá dobře učit nebo si jen zlepšit své dovednosti. Svahy jsou denně upravované a nachází se jen pár metrů od parkoviště.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Nassfeld (18 km)

Nassfeld je v současné době jedno z největších a nejmodernějších lyžařských středisek Rakouska. Poskytuje svým návštěvníkům veškeré služby: servis lyží a snowboardů přímo na sjezdovce, úschovnu lyží u nástupní stanice lanovky Millennium Express nebo skibusy, které dopraví lyžaře ze všech míst regionu Nassfeld k lanovkám. Velikou výhodou střediska je jistota sněhu. Jižní poloha oblasti Nassfeld zaručuje oproti regionům na severu Alp téměř stále modrou oblohu a slunečné počasí. Millennium Express, nejdelší kabinová lanovka Alp, přepraví návštěvníky střediska Nassfeld během 17 minut z Tröpolachu v Gailském údolí do nadmořské výšky 2 000 m n.m.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Nassfeld disponuje celkem 30 lanovkami a vleky a 110 kilometry perfektně upravených sjezdovek všech obtížností. Zážitkem je 7,6 km dlouhý sjezd údolím Tröpolachu. Kromě komfortního lyžování nabízí oblast také vyžití pro mnoho jiných zimních sportů, např. snowboarding (Funpark, U-rampa), freeride a hlavně běžkování, pro které je zde připraveno přes 70 km běžeckých tratí s napojením na 230 km regionálních stop.

 

CK PK - Zahraničí - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace