pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pojďte si užít příjemné chvíle v oáze klidu, v Bardejovských lázních, které jsou jedny z nejstarších lázní na Slovensku. Léčivé ticho, krásná příroda, minerální vody a zbrusu nový Apart-clubu Zora vám zaručí dokonalý relax a nezapomenutelné momenty, na které budete ještě dlouho vzpomínat. 

 

Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

Apartmány jsou vybaveny předsíní s věšáky a odkládacími prostory. V hlavním pokoji je velká manželská postel s nočními stolky, toaletní stolek se zrcadlem, křeslo na sezení a rychlovarná konvice. 

 

K dispozici je také plně vybavená koupelna se sprchovým koutem. Před vchodem do domečků jsou malé útulné terasy se stolem a dvěma židlemi.

 

Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

Strava je zajištěna v restauraci Grande v centru Bardejovských lázní, která je vzdálena od apartmánů Zora cca 5 minut. Těšit se můžete na lahodné snídaně a v rámci balíčku jako bonus získáte i křupavou pizzu. V Bardejovských lázních však najdete i množství dalších stravovacích zařízení, stačí si jen vybrat. 

 

Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

Vodní svět v  Hotelu Ozón tvoří tři bazény: relaxační, klidový a dětský. V klidovém bazénu si můžete dopřát procedury jako: vodní číše, vodní dělo, dnová perlička, hydromasážní trysky ve stěně, trubkové lehátko, přičemž teplota vody je 36 stupňů celsia. 

 

V saunovém světě na vás čeká: suchá, parní, inhalační sauna a infrasauna. Součástí saunového světa je Kneippův koupel, ledové vědro, vyhřívaná lavice, přívalová sprcha, tropická a masážní sprcha a tepidárium. Hotel Ozón je od apartmánů vzdálen jen pár metrů. 


Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Bardejov (6 km)

Jedno z nejkrásnějších míst na Slovensku je zapsáno mezi lokality Světového dědictví UNESCO. Vydejte se po stopách středověkých uliček a dobových řemesel. V Bardějově můžete obdivovat historické památky a ojedinělé čtvercové náměstí, na kterém se pravidelně koná známý Bardejovský jarmark.

 

Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Skanzen v Bardejovských lázních

Skanzen byl vytvořen jako první muzeum lidové architektury na Slovensku. Je tvořen z obytných, sakrálních, hospodářských a technických stavebních objektů, které reprezentují lidovou kulturu a stavitelství.

 

Vila Zora - Slovensko - ilustrativní foto

 

Doplňující informace



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace