pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nemůžete-li si dopřát odpočinek na nafukovacím lehátku na moři, dopřejte si alespoň hodinový odpočinek na lehátku masérském. Ať už jde o dlouhodobé bolesti zad či psychické napětí, masáže od profesionálů vám přinesou naprostou regeneraci a uvolnění svalstva.

 

40 minut relaxační masáže + 20 minut ošetření ReiKi v Praze 

Klasická relaxační masáž

Masáž odstraňující únavu, ztuhlost svalů a bolesti zad napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra. A přesně to vám přinese 40 minut na lehátku. Relaxační masáž vám dá vychutnat pocit uvolnění a naladí vás pozitivní energií.

 

40 minut relaxační masáže + 20 minut ošetření ReiKi v Praze 

 

ReiKi (Rei = univerzální, Ki = energie)

Jste-li unavení a bez energie, právě ošetření ReiKi vás opět postaví na nohy. Během této procedury dochází k odstranění napětí a stresu, ke zklidnění a uvolnění, k rozproudění krve a lymfy a k vytváření hojivé síly. ReiKi pomáhá často i při ekzémech, astmatu, alergiích, ale také při migrénách, bolestech zad, artritidách a při mnoha jiných onemocněních včetně psychických problémů jako jsou deprese a nespavost.

 

40 minut relaxační masáže + 20 minut ošetření ReiKi v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace