pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zdravý chrup je pro každého z nás velmi důležitý. Proto je nutné o něj dobře pečovat. Není to však zcela jednoduché a každému vyhovuje jiná technika čištění zubů. Která je pro vás ta správná? To vám pomůže zjistit odborník při dentální hygieně.

 

45minutová kompletní dentální hygiena

 

Během 45 minut prohlédne váš chrup lékař, který zhodnotí rizika parodontózy a kazivosti chrupu, bezbolestně odstraní zubní kámen a plak ultrazvukem. Dále se vás čeká depurace speciální čisticí pastou, zaleštění, instruktáž hygieny a pomůcek k péči o chrup a závěrečná fotodokumentace stavu PŘED a PO orální kamerou.

 

45minutová kompletní dentální hygiena

 

Druhou variantou je kompletní dentální hygiena spojená s neperoxidovým bělením chrupu. Při zakoupení tohoto balíčku se můžete kromě kompletní dentální hygieny těšit na bezbolestné a šetrné bělení zubů za použití gelu s obsahem přírodních látek, která vybělí zuby až o 10 odstínů s dlouhodobým efektem.

 

Dále vám bude aplikován gel na posílení skloviny. Zuby budou následně ozářeny elektroluminiscenční LED lampou, která aktivuje gel a znásobuje jeho účinky.

 

45minutová kompletní dentální hygiena

 

Kde najdete ordinace SG Dent?



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace