pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ať už jste sváteční řidič, moc si nevěříte, nebo se teprve pokoušíte zapojit do provozu, zahoďte obavy stranou. Agentura dopravní výchovy pro vás pečlivě vybrala instruktory, kteří vám dočasně zapomenuté sebevědomí vrátí a připomenou, že zvládnout řízení není nic složitého.

 

45minutová kondiční jízda v Praze

 

Kondiční jízdy absolvujete v agenturním automobilu, k dispozici je vám výcvikové vozidlo se zdvojeným ovládáním Škoda Octavia. V Agentuře dopravní výchovy však máte možnost využít i vlastního vozu.

 

45minutová kondiční jízda v Praze

 

S profesionálním instruktorem po boku odpadne veškerý stres, který by na vás mohl čekat třeba při jízdě s netrpělivým rodinným příslušníkem. Vyškolený spolujezdec se nejen jako podpora hodí i v opačném případě, kdybyste se snad pokoušeli o trénink zcela sami. Obvykle jízdy začínají v Praze na Zličíně s možností vašeho vyzvednutí přímo u stanice metra, upřesnit však lze i jiné místo.

 

45minutová kondiční jízda v Praze

 

Nutno se objednat předem na telefonním čísle +420 604 929 519.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace