pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

I když držíte přísnou dietu a čokoláda či med jsou pro vás sprostá slova, nemusíte se bát. Když tyto oblíbené sladkosti místo na mlsání využijete při masáži, nepřiberete ani deko. Právě naopak, vaše pleť bude o poznání jemnější, napjaté svaly se uvolní a vy se budete cítit jako znovuzrozená.

 

Pokud vám ale čokoláda ani med zkrátka nevoní, jsou pro vás připravené další dvě varianty, kterým už určitě odolat nelze. Co takhle aroma masáž nebo oblíbená masáž lávovými kameny?

 

Nabídku pro vás ověřila specialistka na péči o tělo. A jak se jí masáž líbila se dozvíte na našem blogu.

 

45minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Medová masáž

Detoxikační masáž medem je jednoduchou masáží, která využívá blahodárných účinků včelího medu na lidský organismus a kompresních masérských hmatů. Medovou masáží dochází k odstraňování nahromaděných toxinů z organismu.

 

45minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Čokoládová masáž

Horká čokoládová masáž je luxusní procedura, která omlazuje a vyhlazuje pokožku. Zbavuje pleť odumřelých buněk a činí ji jemnou. Podporuje odplavování škodlivých látek z těla, má antioxidační účinky a pozitivně působí na mysl, jelikož je čokoláda bohatá na minerály a kofein.

 

45minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Aroma masáž

Jinak nezkráceně také nazývaná aromaterapeutická masáž, je relaxační masáž spojená s léčivým účinkem éterických olejů, která podporuje zdraví, ulevuje při zátěži a stresu, posiluje imunitu organizmu, harmonizuje tělo i psychiku a celkově uklidňuje. U aroma masáže se kombinují účinky dotyku se silou čichových vjemů.

 

45minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Masáž lávovými kameny

Příjemné teplo pravých lávových kamenů, které svou vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle, působí blahodárně a do hloubky. Vaše tělo okamžitě oprostí od bolavých, zatuhlých svalů a navodí pocit harmonie.

 

45minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Poslední rezervace nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace