pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pro někoho takový tabáček znamená klídek, pro jiného ale zase jen nekonečný stres z neschopnosti odepřít si cigaretu. Nemusíte s tím ale bojovat sami, závislost na nikotinu vám pomůže vyléčit pokrokový postup – laserový program proti kouření, který je přizpůsoben potřebám jednotlivců pro všechny případy.

 

45minutový laserový program proti kouření v Praze

 

Laserová léčba stabilizuje hladinu endorfinu. Tělo i vědomí jsou v klidnějším, uvolněnějším stavu a stabilnější účinek endorfinu pomáhá kuřákovi odstranit nebo snížit touhu po kouření. Soft lasery jsou mimořádně bezpečné, neboť laserové světlo nemá žádný vliv na zdravé buňky.

 

45minutový laserový program proti kouření v Praze

 

Laserové světlo navrací rovnováhu, energii, výživné látky a prostupnost kyslíku do onemocnělých buněk, čímž se vytvářejí předpoklady pro urychlené uzdravení a regeneraci. Ve většině případů je dostačující jedna aplikace. V případě potřeby je druhý zákrok bezplatný.

 

45minutový laserový program proti kouření v Praze

 

STOP Kouření Laserový Program je metoda, která v sobě zahrnuje zkušenosti nejvěhlasnějších institutů tradiční medicíny v Číně, v Nanjingu a laserové technologie. Tradiční čínská medicína působí na člověka pomocí různých léčebných metod.

 

45minutový laserový program proti kouření v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace