pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Neomezujte se výběrem hotelu ihned, kupte voucher a místo báječné dovolené si vyberte později. Zvolte si z více než 2000 hotelů dle vašeho přání a rezervujte si jej s hotelbonem, který získáte po výměně voucheru.

 

Hotelbon.cz - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ubytování máte již v ceně, nezáleží, který hotel si vyberete. Při příjezdu do hotelu platíte pouze za polopenzi a nic víc. Vybírat můžete pobyty u moře, ve velkoměstech, na horách i romanticky odlehlých místech. Konkrétní hotel si snadno zvolíte na webu hotelbonu.

 

Hotelbon.cz - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Užijte si bezstarostnou dovolenou. Po příjezdu do hotelu odevzdejte kopii vašeho hotelbonu na recepci. V hotelu platíte pouze polopenzi (většinou obsahuje i další služby v ceně) a vámi vyčerpané zpoplatněné služby, jako jsou nápoje a místní daň.

 

Zakoupení polopenze je podmínkou pro využití poukazu, ceny se pohybují od 12 € za osobu. V případě, že si vyberete hotel typu Garni, budete hradit pouze snídaně, hotely jsou bez restaurace.

 

Hotelbon.cz - Zahraničí - ilustrativní foto

 

K zakoupenému voucheru obdržíte ještě voucher do hotelu Aquamarina**** v Budapešti pro 2–3 osoby na 4 dny. I zde je podmínkou zakoupení polopenze na místě.

 

Hotelbon.cz - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace