pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dejte sbohem stresu a ruchu města a vyměňte to za klid a pohodu v neuvěřitelně nádherné krkonošské přírodě. Právě odpočinek na čerstvém horském vzduchu si rozhodně zasloužíte a je už jen na vás, zda s sebou vezmete i vaše ratolesti či nikoliv.

 

Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Hotel se nachází v samém srdci Krkonoš v Peci pod Sněžkou. Nabízí možnost příjemného ubytování, restauraci, skvělý výchozí bod pro turistiku a cyklistiku. Hotel Corso Pec pod Sněžkou je díky své poloze ideálním místem pro vaši dovolenou strávenou právě v Krkonoších.

 

Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto

 

Celková kapacita hotelu je 44 lůžek ve 2 až 5lůžkových pokojích s možností přistýlky. Všechny jsou vybaveny umyvadly se studenou a teplou vodou. Sprchy a WC jsou společné, samostatně uzamykatelné, na patře.

 

Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku se můžete těšit na bohatou polopenzi. Velkou výhodou je možnost hlídání dětí přímo v hotelu a také různé animační programy, které jim můžete dopřát, takže i když sem vyrazíte třeba ve čtyřech, čas bude na vše.

 

Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety 

 

Relaxpark Pec pod Sněžkou

Horská bobová dráha v Peci pod Sněžkou je výjimečná svou atypickou tratí vystavěnou po úbočí strmého svahu nabízející množství zatáček a speciálních okruhů vedoucích v některých místech až 8 m nad zemí s 90 metrovým převýšením.

 

Není skluzavka jako skluzavka! V Relaxparku Pec pod Sněžkou zažijete opravdu netradiční sklouznutí, které nemůžete vynechat! Již jste se projeli na skluzavce pod zemí? Zde to můžete na jedné ze tří tras skluzavek vyzkoušet! Bohužel skluzavky nekloužou za mokra.

 

V Relaxparku je pro vás připraveno kvalitní lanové cetrum. "MONKEYPARK" je určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky. Je projektován a koncipován tak, aby ho mohl absolvovat i absolutně netrénovaný turista nebo dítě od dané výšky.

 

Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto

 


Sněžka (6 km)

Tento skalnatý holý vrchol má rozlohu 30 akrů. Díky své výšce poskytuje neomezený panoramatický výhled do daleké krajiny České republiky a Polska. Na vrcholu hory bylo postaveno několik staveb - Polská bouda s meteorologickou stanicí, konečná stanice lanovky z Pece pod Sněžkou, kamenný trigonometrický obelisk a 14 m vysoká rotundová kaple sv. Vavřince, která je nejstarším objektem na vrcholu Sněžky.


Hotel Corso *** - Krkonoše - ilustrativní foto


Další informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace