pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejen vášniví zahrádkáři budou doslova žasnout nad krásou Keukenhofu. Když se k tomu přidá návštěva dalších slavných míst v Holandsku v čele se samotným Amsterdamem, kde se mimo jiné podíváte i do Čtvrti červených luceren, čeká vás zájezd, který si zkrátka nesmíte nechat ujít.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

1. den:

Odjezd z ČR dle harmonogramu.

 

2. den:

Ráno kolem 7. hodiny dorazíte do areálu Zaanse Schans. Tam si prohlédnete areál vzniklý jako skanzen, kde jsou soustředěny stavby holandských dřevěných domů od 17. století a pět typů větrných mlýnů. Je zde také prodejna a malá farma na výrobu sýrů typu gouda a podíváte se i na výrobu typických holandských dřeváků. Navštívit můžete také tři muzea, která jsou součástí areálu – muzeum hodin, muzeum destilace a muzeum pekařství.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Po prohlídce odjedete do Keukenhofu, kde vás čeká prohlídka největšího rozkvetlého parku v Evropě. Prohlédnout si můžete přes 4 miliony rozkvetlých tulipánů na volné ploše v parku s rozlohou 32 hektarů. Kromě tulipánů jsou zde i další rozkvetlé rostliny na volné ploše, ale také v pavilonech. Po 19. hodině je naplánován odjezd na ubytování v hotelu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den:

Po snídani vyrazíte do Volendamu, kde bude fotopauza a poté již odjedete do Amsterdamu. Prohlídka města bude trvat cca 9 hodin – navštívíte historické centrum, náměstí Dam s Královským palácem, Národním památníkem, Muzeem Madame Tussauds, prohlédnete si chrám Westerkirke, květinový trh, Říšské muzeum s přilehlým parkem „I am Amsterdam“, posedíte u kávy na náměstí Rembrandta, navštívíte bleší trh a projdete si židovskou čtvrt.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ve večerních hodinách se ještě projedete na lodích po kanálech – grachtech a podíváte se do Čtvrti červených luceren. Večer po 22. hodině se bude odjíždět zpět do ČR.

 

4. den:

Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

Svozová místa za doplatek 490 Kč: Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Olomouc, Prostějov, Vyškov.

Pokud nebude na svozovou trasu naplněn minimální počet 11 účastníků, cestovní kancelář si vyhrazuje nárok nahradit za nejbližší odjezdové místo, které je bez doplatku.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace