pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nákupy vánočních dárků na adventních trzích na Champs-Elysées, pařížských bulvárech a francouzských parfémů v Muzeu parfémů Fragonard…k tomu ještě prohlídka noční Paříže a možnost ochutnat speciality francouzské kuchyně v typické francouzské restauraci. Na to všechno se můžete těšit během této nezapomenutelné čtyřdenní poutě.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

1. den – odjezd z ČR bude v odpoledních hodinách dle míst odjezdu (Brno, Praha, Plzeň) a následuje noční přejezd do Francie.

 

2. den – v ranních hodinách je naplánován příjezd do Paříže, kde vás čeká krátká okružní jízda kolem chrámu Notre Dame, Louvru, Musee d’Orsay, Invalidovny až k Eiffelove věži, kde budete mít možnost výstupu na tuto nejznámější pařížskou pamětihodnost.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Následuje celodenní prohlídka s průvodcem – procházka po nábřeží Seiny s možností plavby po Seině, třída Champs–Elysées s Vítězným obloukem, kde budete mít volno k prohlídce adventních trhů a na vánoční nákupy.

 

Navštívíte také Chrám Madeleine, Náměstí Svornosti a Muzeum parfémů – prohlídka expozice o výrobě a historii parfémů s možností vyzkoušet si jednotlivé vůně a zakoupit parfémy za tovární ceny. V podvečerních hodinách vás čeká odjezd na ubytování na okraji Paříže.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den – po snídani odjedete autobusem na Montmartre kolem kabaretu Moulin Rouge a přes naměstí Place Pigalle. Absolvujete pěší okruh po Montmartru – bazilika Sacre Coeur, náměstí Tertre a Bateu-Lavoir s ateliérem Pabla Piccasa. Poté se přesunete metrem k Louvru, kde budete mít možnost prohlídky.

 

Pokračovat budete přes palác Palais Royal do čtvrti Opera a Grand Boulevards. Tam si užijete procházku po bulvárech s možností nákupu dárečků a suvenýrů.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Budete mít také možnost návštěvy Museé Grévin – muzea voskových figurín s novou expozicí slavných osobností ze současnosti i z francouzských dějin. Poté vás čeká večeře v typické francouzské restauraci.

 

Po večeři je naplánovaná okružní jízda večerní osvětlenou Paříží do čtvrti Montparnasse s možností výstupu na Tour Montparnasse s vyhlídkovou terasou ve výši 210 m. Tam se vám naskytne nádherná vyhlídka na noční Paříž s osvětlenou Eiffelovou věží a dalšími pařížskými památkami.

 

Odjezd do ČR ve večerních hodinách.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

4. den – příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

V ceně je zahrnuto: průvodce, doprava, ubytování

V ceně není zahrnuto: cestovní pojištění, snídaně – povinný poplatek 7 €, vstupy na jednotlivé památky

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace