pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zájezd pro všechny, kteří už někdy v Paříži byli a chtějí si zopakovat atmosféru tohoto magického města a seznámit se s množstvím dalších zajímavých míst pařížské historie i současnosti. Pro všechny, kteří se vydávají do Paříže poprvé a chtějí si zde vychutnat bohatý program a obdivovat jedinečný esprit a šarm města na Seině.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

1. den - Vyzvednutí všech cestujících na trase z Modřic, přes Brno, Jihlavu, Prahu, Plzeň až Rozvadov. Přejezd do francouzské metropole do Paříže.

 

2. den - okruh autobusem přes Notre Dame a dále na Levý břeh, kde navštívíte Sorbonu, Pantheon, projedete kolem Lucemburských zahrad a poté malebnými uličkami, kde žili Tři mušketýři na náměstí St. Sulpice se stejnojmennou bazilikou, známou z románu D. Browna Šifra mistra Leonarda. Prohlédnete si také boulevard Saint Germain, sídlo meziválečné generace umělců s nejznámější pařížskou literární kavárnou De deux Magots.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zavítáte také na jeden z nejstarších pařížských kostelů St. Germain de Pres, sídlo prvního pařížského biskupa sv. Hermana a Bourbonský palác, který je sídlem Poslanecké sněmovny. Neunikne vám ani Invalidovna s domem, v němž je hrobka císaře Napoleona.

 

Následovat bude přejezd k Eiffelově věži s možností návštěvy nebo volna, v němž lze shlédnout Maison de Balzac – dům, kde žil slavný spisovatel či Muzeum vína aj. Poté si vychutnáte plavbu lodí po Seině a také procházku po Champs Elysée s Vítězným obloukem i nádherný Montmartre.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Pěší okruh po Montmartru – bazilika Sacre Coeur, náměstí Tertre. Dále se vydáte po stopách umělců – Rue Lepic s ateliéry Toulouse Lautreca a van Gogha, Bateu-Lavoir s ateliérem Pabla Piccasa, a za zábavou – Moulin Rouge, place Pigalle. Nakonec následuje odjezd na ubytování do hotelu.

 

3. den - ráno procházka čtvrtí Opera – chrám Madeleine, Opera Garnier, návštěva Muzea parfémů, dále přes náměstí Vendome a Tuilerijske zahrady, po kterých vás čeká volno k prohlídce muzea dle výběru – Louvre, d'Orsay nebo Oranžerie.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odpoledne se vydáte na procházku kolem Comedie Française, podloubími a zahradami Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards – Paříž bulvárů a pasáží krásné éry secese. V plánu je i prohlídka pařížských pasáží Vivienne, Passage des Panoramas a Jouffroi, budovy Burzy a také procházka po pařížských bulvárech s možností zážitkové prohlídky Musée Grevin – muzea voskových figurín. Zájemci mohou využít i možnost večeře v typické francouzské restauraci.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Vychutnáte si zde také noční Paříž – po večeři projedete autobusem podvečerní a postupně se rozsvěcující Paříží, po trase nejznámějších monumentů až do čtvrti Montparnasse, kde budete mít možnost návštěvy 210 m vysoké věže s panoramatickou terasou, z níž si užijete nejkrásnější výhled na osvětlenou Paříž nazývaný Paříž ve 360 stupních. Odjezd z Paříže do ČR v nočních hodinách.

 

4. den - příjezd do Prahy v poledních hodinách, do Brna odpoledne.

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ceny vstupů:

 

Alexandr Coufalík - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace