pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Notre Dame, Invalidovna, Champs-Élysées, Vítězný oblouk a samozřejmě Eiffelova věž – to jsou skvosty města Paříže, které zkrátka musíte vidět. Až uvidíte na vlastní oči krásu Versailles, rádi zavítáte po tom všem luxusu do malebné vesničky stejně jako kdysi Marie Antoinetta.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

1. den – odjezd z České republiky v odpoledních hodinách dle míst odjezdu a noční přejezd do Francie.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

2. den – v ranních hodinách projížďka kolem chrámu Notre Dame, Museé d´Orsay, Bourbonského paláce, okolo Invalidovny s přestávkou na focení až do samotného centra. Následuje celodenní prohlídka s průvodcem. Nejprve navštívíte Eiffelovu věž (možnost výstupu na tuto nejvýznamnější francouzskou pamětihodnost).

 

Poté se projedete vyhlídkovou prosklenou lodí po Seině, dále navštívíte třídu Champs Elysées s Vítězným obloukem (zde je naplánováno volno na nákupy a občerstvení), poté bude následovat procházka – náměstí Svornosti, chrám La Madeleine a Tuilerijské zahrady. Ve večerních hodinách odjezd do hotelu na okraji Paříže.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den – v ranních hodinách přejezd do Versailles – prohlídka barokní rezidence krále Slunce, Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály v čele se známou Zrcadlovou síní. Dále navštívíte rozsáhlé zahrady se spoustou soch a fontán – nejznámějšími jsou Apollonova a Neptunova, Oranžerie, Velký a Malý Trianon.

 

Poté navštívíte vesničku Marie Antoinetty. O víkendu jsou fontány v činnosti – za zvuku krásné barokní hudby se před vašimi zraky odehrává představení Velké vodní muzikály. Zpět do Paříže se přesunete příměstským vlakem.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V Paříži budete mít možnost individuální prohlídky Louvru. Poté následuje procházka přes Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards, budova Burzy, Opera Garnier, procházka po pařížských bulvárech s možností zážitkové prohlídky Musée Grevin – muzea voskových figurín. Poté přesun metrem a večeře v typické francouzské restauraci.

 

Po večeři následuje procházka podvečerní a postupně se rozsvěcující Paříží, přejezd metrem do čtvrti Montparnasse, možnost výstupu na Tour Montparnasse s vyhlídkovou terasou ve výši 210 m – vyhlídka na noční Paříž s osvětlenou Eiffelovou věží a dalšími pařížskými památkami. Odjezd do ČR.

 

4. den – příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Orientační ceny vstupů:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace