pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Navštivte jedinečné krásy francouzské metropole s doprovodem zkušeného průvodce. V odpoledních hodinách vyjedete z ČR a druhý den ráno jste na místě. Na vlastní oči uvidíte všechna ta půvabná místa, která každoročně uchvátí tisíce turistů. Čeká vás bohatý program a spoustu zážitků.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

 

1. den

Odjezd z České republiky v odpoledních hodinách dle míst odjezdu, poté noční přejezd do Francie.

 

Odjezdy:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

2. den

V ranních hodinách projížďka kolem chrámu Notre Dame, Museé d´ Orsay, Bourbonského paláce, okolo Invalidovny s přestávkou na focení až do samotného centra. Následuje celodenní prohlídka s průvodcem.

 

Nejprve navštívíte Eiffelovu věž, poté se projedete vyhlídkovou prosklenou lodí po Seině, navštívíte třídu Champs Elysées s Vítězným obloukem (zde je naplánováno volno na nákupy a občerstvení), poté bude následovat procházka – náměstí Svornosti, chrám La Madeleine a Tuilerijské zahrady.  Ve večerních hodinách odjezd do hotelu na okraji Paříže.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den

V ranních hodinách přejezd do Versailles – prohlídka barokní rezidence krále Slunce Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály v čele se známou Zrdcadlovou síní. Dále navštívíte rozsáhlé zahrady se spoustou soch a fontán – nejznámějšími jsou Apollonova a Neptunova – Oranžerii, Velký a Malý Trianon. Poté navštívíte vesničku Marie Antoinetty. O víkendu jsou fontány v činnosti – za zvuku barokní hudby se odehrává představení Velké vodní muzikály.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odpoledne návrat do Paříže příměstským vlakem, možnost prohlídky Louvru. Poté procházka přes Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards, zhlédnete budovu Burzy, Operu Garnier. Následuje procházka po pařížských bulvárech s možností prohlídky Musée Grevin – muzea voskových figurín. Poté přesun metrem na večeři do typické francouzské restaurace.

 

Po večeři následuje procházka podvečerní a postupně se rozsvěcující Paříží, přejezd metrem do čtvrti Montparnasse, možnost výstupu na Tour Montparnasse s vyhlídkovou terasou ve výši 210 m, vyhlídka na noční Paříž s osvětlenou Eiffelovou věží a dalšími pařížskými památkami. Následně odjezd do ČR.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

4. den

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

Orientační ceny vstupů:

 

Neplatíte navíc za parkovné, dvoulůžkový pokoj, místa nástupu.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Doplňující informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace