pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud jste ještě v Paříži nebyli, pak je nejvyšší čas tuto chybu napravit a zažít na vlastní kůži neopakovatelnou, magickou atmosféru francouzské metropole. Během čtyřdenního zájezdu si prohlédnete nejen známé pařížské dominanty, ale i nejrůznější zákoutí na Montmartru, kam se stahují umělci.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu

 

1. den odjezd z ČR:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

2. den

Okruh autobusem po Paříži. Kolem Notre Dame a dále na levý břeh Seiny – uvidíte Sorbonu, Pantheon, projedete kolem Lucemburských zahrad a malebnými pařížskými uličkami na náměstí St. Sulpice se stejnojmennou bazilikou, dál na Boulevard Saint Germain, který býval sídlem meziválečné generace umělců s nejznámější pařížskou literární kavárnou De Deux Magots, spatříte i jeden z nejstarších pařížských kostelů St. Germain de Pres, Bourbonský palác, který je sídlem Poslanecké sněmovny, a Invalidovnu s domem, kde je hrobka císaře Napoleona.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Po této okružní jízdě přijedete k Eiffelově věži, která byla postavena v roce 1889 u příležitosti konání Světové výstavy. Z jejího vrcholku budete mít celou Paříž jako na dlani. Nebo si můžete místo návštěvy pařížské dominanty užít volný program, než se vydáte na plavbu po Seině.

 

Dále se projdete po rušné třídě Champs Elysée s Vítězným obloukem, než se metrem vydáte na Montmartre. Při procházce po Montmartru navštívíte baziliku Sacre Coeur, náměstí Tertre, a dále po stopách umělců do Rue Lepix, kde měli své ateliéry Toulouse Lautrec nebo Vincent van Gogh. Samozřejmě ale nesmíte vynechat ani Moulin Rouge nebo place Pigalle. Večer zamíříte na hotel.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den

Ráno se projdete čtvrtí Opera – prohlédnete si chrám Madeleine, Operu Garnier, navštívíte Muzeum parfémů, načež zamíříte k náměstí Vendome a Tuilerijským zahradám. Tady můžete navštívit některé z muzeí podle svého výběru a zhlédnout umělecké sbírky muzea Louvre, d’Orsay nebo Oanžerie.

 

Odpoledne procházka kolem Comedie Française, podloubími a zahradami Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards (Paříž bulvárů a pasáží z krásné éry secese), prohlídka pasáží Vivienne, Passage des Panoramas a Jouffroi, prohlédnete si budovu Burzy, projdete se po pařížských bulvárech a navštívit můžete i muzeum voskových figurín Musée Grevin. Večer máte možnost zajít na večeři v typické francouzské restauraci.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Noční Paříž – po večeři pojedete autobusem podvečerní Paříží, kterou postupně ozáří světla. Trasa povede kolem nejznámějších monumentů až k budově Montparnasse. Určitě si nenechte ujít návštěvu tohoto 210 metrů vysokého mrakodrapu, z jehož panoramatické terasy budete mít celou Paříž jako na dlani. Posléze odjezd z Paříže do ČR v nočních hodinách.

 

4. den

Příjezd do ČR v poledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Orientační ceny vstupů:

 

Neplatíte navíc za parkovné, dvojlůžkový pokoj, místa nástupu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Doplňující informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace