pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přestaňte tápat ve tmě a posviťte si na pořádný výlet. I když tentokrát si spíše Amsterdam posvítí na vás. Hlavní město Holandska se totiž rozzáří 1. prosince 2016 a zhasne 22. ledna 2017 při Festivalu světel, který se tu letos koná už pátým rokem.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V jiném světle se tak ukáže řada známých budov. Kanály ožijí paletou nejrůznějších barev a světelné instalace promění město v pohádku. V rámci festivalu se tu každoročně uskuteční i další akce v muzeích, divadlech nebo restauracích.

 

 

Program:

1. den: odjezd z ČR dle rozpisu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

2. den: ráno příjezd do skanzenu v Zaanse Schans. Prohlídka skanzenu, kde jsou dřevěné domy ze 17. století spolu s funkčními větrnými mlýny. Nachází se tu také farma na výrobu sýrů s prodejnou a je zde i muzeum a ukázka výroby typických holandských dřeváků.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Poté přejedete do Amsterdamu, kde vás čeká výstup u budovy Nemo a pěší prohlídka města s průvodcem. Procházka začíná u budovy vlakového nádraží a pokračuje na hlavní amsterdamské náměstí Dam, kde se nachází Královský palác, Nový kostel a Muzeum voskových figurín Madame Tussauds. Dále budete pokračovat až na Muzejní náměstí, kde se nalézá známý nápis „I am Amsterdam“ a vánoční trh.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zájemci o návštěvu muzeí zde budou mít možnost navštívit některé z nejvýznamnějších amsterdamských muzeí – Rijks Muzeum, Van Goghovo muzeum, Stedelijk muzeum (muzeum moderního umění) nebo Muzeum diamantů.

 

Také je možno absolvovat návštěvu nedalekého pivovaru Heineken spojenou s ochutnávkou. Ve večerních hodinách se uskuteční procházka rozzářeným centrem Amsterdamu. Poté následuje odjezd na ubytování do hotelu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den: po snídani odjezd do Volendamu – malebného rybářského městečka na prohlídku jeho historické části. Následně přejezd do Amsterdamu, kde bude následovat druhá část prohlídky města s průvodcem – návštěva historické „Staré strany“ (Oude Zijde), kde se nachází Starý kostel, budova Váhy a známý „Red Light District“.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Dále navštívíte známý amsterdamský bleší trh a uvidíte Rembrandtův dům. Po přestávce na oběd bude odpoledne následovat prohlídka Dvora Bekyní (Begijnhof) a návštěva předvánočního Květinového trhu s vánočními dekoracemi. Ve večerních hodinách se uskuteční projížďka na lodi po kanálech v rámci Festivalu světel. Večer odjezd do ČR.

 

4. den: příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace