pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Starý amsterdamský vtip říká, že když na velkou skupinu cyklistů zakřičíte: „Hej, to je moje kolo!“, asi pět lidí seskočí ze „svých“ kol a začne utíkat. Pokud vás během prohlídky tohoto města diamantů, lásky a svobodného myšlení začnou bolet nohy, můžete to klidně vyzkoušet. Jinak se ale krásně projdete po svých jak v Amsterdamu, tak v ostatních krásných holandských městech.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

1. den: odjezd z ČR dle rozpisu odjezdů.

 

2. den: ráno přijedete do Alkmaaru, pěkného čisťoučkého města, kde se každý pátek (duben–září) koná nejpopulárnější akce v Holandsku – proslulý sýrový trh. Tam vás nejprve čeká prohlídka města s průvodcem. Můžete navštívit známé Muzeum sýrů a Muzeum piva.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odpoledne kolem 16. hodiny odjedete do prostoru skanzenu Zaanse Schans, kde proběhne další prohlídka. Uvidíte dřevěné domy ze 17. století spolu s větrnými mlýny. Nachází se tu také prodejna s farmou na výrobu sýrů gouda. Jsou zde rovněž dva výrobci typických holandských dřeváků.

 

Navečer navštívíte ještě Volendam – malebné rybářské městečko, kde bude dvouhodinová prohlídka. Cestou se zastavíte na exkurzi na rodinné farmě, kde se vyrábí známý holandský sýr „gouda“. Po exkurzi již odjedete na ubytování v hotelu.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den: po snídani se vydáte do Amsterdamu, kde strávíte prohlídkou s průvodcem celý den. Navštívíte historické centrum – náměstí Dam s Královským palácem, Národním památníkem a Muzeem Madame Tussauds, prohlídka chrámu Westerkirke, návštěva květinového trhu, návštěva Říšského muzea s parkem, v němž se nachází slavný nápis „I am Amsterdam“ a zastavení na kávu či holandské pivečko na náměstí slavného malíře Rembrandta.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cestou navštívíte také bleší trh a projdete se po židovské čtvrti směrem k budově Waag. Ve večerních hodinách vás čeká ještě projížďka na lodích po kanálech – grachtech a návštěva Čtvrti červených luceren. Večer po 22. hodině je naplánován odjezd do ČR.

 

4. den: příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Další důležité informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace