pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ať už máte zánovní automobil nebo starší model, s trochou péče bude váš automobil zářit jako nový. Docílíte toho s dárkovým balením prostředků na bázi nanotechnologií s ochranným efektem na jeho snadnou údržbu. Autošampon zvýrazňuje barvu laku a usnadňuje čištění povrchu od veškerých nečistot, skvrn a hmyzu. Navíc má neutrální PH, a tak je i šetrný k životnímu prostředí.

 

4dílná sada prostředků Mojenano na mytí a voskování auta

 

Vosk ochraňuje lakované části karoserie před drobnými škrábanci, účinky soli a asfaltu, zabraňuje usazování nečistot, pylu, pryskyřice i ptačích výkalů. Prostředek zajistí vysoký lesk a působí až 12 měsíců od aplikace.

 

4dílná sada prostředků Mojenano na mytí a voskování auta

 

Přípravek na čištění a ochranu skla zajišťuje dlouhodobou ochranu skel a navíc vytváří efekt lotosového květu, při kterém dochází k odvalování kapiček vody po povrchu samospádem nebo působením proudění vzduchu. Prostředek také zabraňuje usazování nečistot a usnadňují další čištění.

 

4dílná sada prostředků Mojenano na mytí a voskování auta



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace