pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Děláte pro vaši vysněnou postavu všechno, ale výsledky se pořád nedostavují? Nevíte si rady jak dál? Nevyznáte se v různých nabízených procedurách a nedokážete se tím pádem rozmyslet, jakou vyzkoušet? Řešení je jednoduché – pořiďte si permanentku rovnou na 50 procedur, se kterými se vašim cílům přiblížíte mílovými kroky!

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze

 

8x zvětšení a zpevnění poprsí bez skalpelu a bolesti

Toužíte po větších a pevnějších ňadrech? Nikdy to nebylo jednodušší! Pomocí moderního zařízení a tradiční letité techniky thajských masérek si můžete dopřát ojedinělou službu zpevnění a zvětšení ňader. Ošetření probíhá certifikovaným přístrojem Breast LIFTING Plus v kombinaci s nejmodernějším zařízením s lipodestrukčním ultrazvukem a ztekucující radiofrekvencí.

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze

 

8x laserová lipolýza – bezbolestná liposukce 3. tisíciletí

Nová revoluční neinvazivní metoda odstraňování nežádoucích tukových polštářků a tvarování postavy za použití nejvýkonnějšího nízkoúrovňového Lipo Laseru SlimMax. Při jednom ošetření se využívá 6 aplikátorů s celkem 38 japonskými laserovými diodami. Odstraní se tak tuk až ze 6 partií či větší plochy najednou.

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze

 

8x lymfodrenáž přístrojem LymfoPress

Lymfodrenáž Lpress podporuje oběh krve a lymfy v oslabených, zraněných nebo namáhaných částech rukou a nohou. Dále také zabraňuje ucpávání žil a srážení krve. Opakovaným působením na svalové tkáně díky neustálému nafukování a smršťování masážních polštářů dochází k uvolňování napětí ve svalech, odstraňování bolesti svalů nebo léčbě nejrůznějších otoků a bolestí rukou a nohou.

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze

 

8x 15 minut cvičení na vibrační plošině

Už delší dobu plánujete zpevnit svou postavu či shodit pár kil? Je to tak jednoduché! Pomocí tohoto posilovacího stroje spálíte stejné množství kalorií, jako byste hodinu denně věnovali o mnoho náročnější činnosti – běhu. Vaše postava se formuje až 30x rychleji než při klasických aerobních cvičeních.

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze

 

A to stále není vše! V rámci tohoto superbalíčku vás čekají další procedury a výhody:

 

50 ošetření pro dokonalou postavu v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace