pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte pocit, že dětství už není, co bývalo, a všechna vaše oblíbená pískoviště, kde jste se vy jako malí kdysi scházeli, dnes akorát zarůstají plevelem a pustnou? Mládež je již zkrátka náročnější – to ale neznamená, že si nebude hrát s pískem. Akorát musíte vybrat takový, se kterým je to bude opravdu bavit.

 

500 g zázračného tekutého písku pro malé i velké

 

Dokonce své ratolesti ani nemusíte vyhánět ven, stačí jim dopřát potěšení ze zázračného tekutého písku, který jim umožní hrát si v teple domova. Na rozdíl od klasického písku, který vás nejspíš už omrzel, si s tímto můžete vyhrát i vy a strávit tak společně s dětmi dlouhé hodiny, během kterých zapomenete na starosti běžného života a vrátíte se do dětských let.

 

500 g zázračného tekutého písku pro malé i velké

 

Zábava s tímto pískem působí terapeuticky a antistresově. Písek je velmi příjemný na dotek, měkký a hebký. Zlepší motoriku dětských ručiček a umožní dětem rozvíjet se v dovednostech a vlastní fantazii. Skládá se z 98 % z čistého písku a 2 % tvoří speciální pojivo. Je ekologický, hygienický, netoxický, vhodný pro opakované použití a omyvatelný vodou.

 

500 g zázračného tekutého písku pro malé i velké



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace