pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Umíte si představit sníst každý den 30 pomerančů pro silnější imunitu? Pokud vás ta představa příliš neláká, vyzkoušejte raději šťávu z Goji.

 

 

Kustovnice čínská, známá také jako Goji, je jeden z nejvýživnějších plodů na světě a zároveň výborným antioxidantem. Tento poklad čínské medicíny se prodává ve formě 100% přírodní šťávy té nejvyšší kvality v BIO provedení bez barviv a konzervantů. Proto se šťáva čepuje do skleněných láhví, které nejlépe dokážou uchovat tento cenný produkt.

 

500 ml čisté šťávy ze zázračné rostliny Goji

 

Goji šťáva je sladká a lahodná. V Tibetu je Goji vyhledávaná pro schopnost balancovat „Chi“, pomáhá neutralizovat emocionální napětí, dodává sílu a pomáhá obnovit krásu působením zevnitř. Moderní medicína přistupuje ke Goji více vědecky, ale víceméně se stejnými poznatky – Goji je mocný dar přírody.

 

500 ml čisté šťávy ze zázračné rostliny Goji

 

Jako účinný antioxidant pomáhá tělu se vyrovnat s vysokými nároky dnešního životního stylu, revitalizuje, podporuje celkový imunitní systém, zlepšuje paměť a pomáhá ulevovat od bolesti. Zároveň také umí fungovat jako afrodiziakum.

 

500 ml čisté šťávy ze zázračné rostliny Goji

 

Tento doplněk stravy, který obsahuje 500x více vitaminu C než pomeranč ve stejné váze, je ideálním způsobem, jak tělu dopřát potřebné látky a udržet si tak své zdraví. Podpořte své tělo pravidelným pitím šťávy z Goji, která umí bojovat proti stresu, pomáhá se spánkem a celkově vám pomůže získat lepší náladu.

 

Dávkování:

Užívejte 30 ml 1 až 2x denně před jídlem. Doporučuje se užívat po dobu minimálně 2–3 měsíců. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Po otevření skladujte v chladničce.

 

500 ml čisté šťávy ze zázračné rostliny Goji



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace