pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Lymfatický systém má opravdu těžkou práci a tak si bezesporu zaslouží trochu té pomoci. Tím spíše, když si díky tomu sami pořádně odpočinete.

 

Manuální lymfodrenáž je speciální hmatová technika, která se zaměřuje na podporu lymfatického systému. Jde o zcela odlišnou techniku oproti klasické masáži, která řeší jinou problematiku a je zaměřena na ovlivnění hlouběji uložených struktur.

 

50minutová manuální lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze

 

Lymfodrenáž se provádí menším tlakem, pomalým tempem a jemnou technikou, která je velmi příjemná. Nemusíte se bát žádných bolestivých pocitů, jelikož se nesmí zvýšit prokrvení ošetřovaných partií.

 

Lymfatický systém je důležitou součástí imunitního systému, jelikož odplavuje z těla škodlivé látky a jiné odpady metabolismu. Manuální lymfodrenáž tedy pomáhá tomuto systému danou zátěž zvládnout.

 

50minutová manuální lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze

 

Lymfatické masáže tak napomáhají organismu aktivovat vlastní obranný systém, a proto jsou vhodné pro všechny na posílení organismu. Nejedná se však pouze o léčebnou metodu, ale díky pozitivním účinkům na kůži a podkoží se využívá i jako účinný prostředek k ošetření celulitidy, otoků a pokožky.

 

50minutová manuální lymfodrenáž s masáží obličeje v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace