pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Projdete se po nábřeží Cannes, kde se prochází významné osobnosti z celého světa. Zabrouzdáte do historie a lodí z Marseilles přejedete na ostrov If, kde byl zajat hrabě Monte Christo.

 

Každý den je možné se koupat a to i v případě Canyonu Du Verdon, kde budete projíždět na šlapadlech v průzračné vodě. Pokud by to bylo ještě málo, tak tento program nabízí i knížecí stát Monaco, staňte se součástí tohoto státu, který bezpochyby navštěvuje vyhlášená smetánka.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

1. den: odjezd v odpoledních hodinách dle harmonogramu.

 

2. den: v ranních hodinách příjezd do Marseille, kde vás čeká prohlídka přístavních pevností a staré části přístavu s uličkami plnými typických marseilleských hospůdek, ve kterých můžete ochutnat „plody moře“ nebo místní rybí specialitu bouillabaisse. Můžete vyjet turistickým vláčkem nad město k bazilice Notre Dame de la Garde a pokochat se přímo fascinujícím pohledem na město i přilehlé ostrovy.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odpoledne je pro zájemce připraven výlet na nedaleký ostrov If, na kterém se odehrával děj románu Alexandra Dumase staršího Hrabě Monte Christo. Můžete navštívit tajemnou pevnost, ve které byl vězněn Edmond Dantes a Abbé Faria. Lodí lze pokračovat na Friulské ostrovy a vykoupat se v průzračném moři. Poté následuje odjezd na ubytování do hotelu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

3. den: ráno odjedete do Národního parku Verdon v Přímořských Alpách, kterým protéká stejnojmenná řeka. Následovat bude průjezd malebnou provensálskou krajinou k překrásnému jezeru Lac de Sainte Croix, ve kterém se můžete vykoupat a zapůjčit kanoe nebo šlapadla a vplout tak do Grand Canyon Du Verdon, největšího kaňonu v Evropě – dlouhého 21 km a hlubokého až 700 m.

 

Dále budete pokračovat do Cannes, známého letoviska na Francouzské riviéře, kde si prohlédnete Festivalový palác, ve kterém je každoročně udělována Velká cena mezinárodního filmového festivalu Zlatá palma. Poté máte opět zajištěné ubytování v hotelu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

4. den: ráno odjezd do Eze, městečka na skalách, kde navštívíte parfumerii Fragonard s možností zakoupení francouzských parfémů za výrobní ceny. Dále budete pokračovat do Monackého knížectví, krásou zářícího koutu Evropy, ve kterém si prohlédnete katedrálu knížecí rodiny, Knížecí palác a v Monte Carlu světoznámé kasino. Také můžete navštívit vyhlášené monacké oceánografické muzeum nebo botanickou zahradu. Večer je již naplánován odjezd zpět do ČR.

 

5. den: příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Vstupné v rámci programu:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace