pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bojujte se zdravotními problémy bez léků a nežádoucích účinků. V dnešním světě jsou zelené potraviny, jako je právě mladá pšenice, naprosto nepostradatelné pro správnou funkci organismu.

 

60, 90 nebo 120 tobolek zelené mladé pšenice

 

Pšenice má velký vliv na metabolismus, především na jeho zrychlení. Díky tomu se hodí při dietních plánech a při chronické únavě. Užívání zelené pšenice dodává více energie, má detoxikační, regenerační a vyživující účinky, které pomáhají efektivně bojovat s mnoha zdravotními problémy bez léků a nežádoucích účinků.

 

60, 90 nebo 120 tobolek zelené mladé pšenice

 

Oproti tabletám jsou HPMC tobolky bez chuti a zápachu. Díky jejich hladkému povrchu se lehce polykají a aktivní složky se do těla uvolní do několika minut. Při výrobě nejsou používány žádné přídavné látky, čímž nemusíte do svého těla přijímat nic jiného než aktivní látky tohoto doplňku stravy. Tobolky jsou oproti tabletám jemnější k vašemu trávicímu traktu.

 

Tobolky, které byly použity při výrobě potravinových doplňků jsou čistě přírodní a neobsahují žádný škrob, lepek ani konzervanty. Jsou vhodné pro vegany i vegetariány.

 

60, 90 nebo 120 tobolek zelené mladé pšenice

 

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívat jako náhradu pestré stravy!



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace