pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V relaxačním studiu Mayotte na vás čeká příjemné prostředí plné relaxace a odpočinku. Zapomeňte na únavu, stres a vyčerpání. V tomto skvělém studiu vám dodají energii a klid.

 

60 minut finské sauny a solné jeskyně pro 2 s masáží v Praze

 

Finská sauna nabízí skvělou příležitost pro ničím nerušenou relaxaci. V saunové kabině můžete pohodlně rozjímat jen ve dvou. U sauny je k dispozici pro ochlazení velký sprchový kout a útulná odpočívárna v solné jeskyni s lehátky pro maximální pohodlí.

 

60 minut finské sauny a solné jeskyně pro 2 s masáží v Praze

 

Jdete do solné jeskyně poprvé a nevíte, co vás čeká? Relaxace v solné jeskyni je velmi příjemná a nenáročná. Pobyt v ní je určen pro všechny věkové skupiny, navštěvovat ji mohou i děti a těhotné ženy. Jako doplněk pro regeneraci je používají například i sportovci.

 

Sauna i jeskyně budou na celých 60 minut k dispozici jen pro vás, budete tedy mít naprosté soukromí. Po hodinové relaxaci vás čeká ještě masáž – 30 nebo 60 minut dle vybrané varianty.

 

60 minut finské sauny a solné jeskyně pro 2 s masáží v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace