pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kosmetické ošetření

Ošetření začíná odlíčením, následuje čištění pleti a jemný peeling. Další procedurou je ruční masáž obličeje a dekoltu s použitím jemné a dobře vstřebatelné masážní emulze, která pleť hydratuje, zklidní a uvolní. Emulze je 100% přírodní, neobsahuje parfém ani konzervační látky. Pomáhá likvidovat procesy stresového zatížení, začervenání, svědění, pocity napětí a suchosti pleti.

 

Kosmetické ošetření pleti a bahenní zábal v Praze

 

Ruční mikromasáž očního okolí vás příjemně uvolní a budete tak příjemně naladěna na liftingovou oční masku s vypínacím efektem, která podporuje tvorbu kolagenu v pokožce. Poté už vás čeká jen celková pleťová maska a závěrečné ošetření profesionálním krémem. Třešničkou na dortu za tímto vším je bahenní zábal.

 

Kosmetické ošetření pleti a bahenní zábal v Praze

 

Bahenní zábal

Bahenní zábal uvolňuje a posiluje celý organismus. Díky němu vylepšíte vzhled kůže, detoxikujete organismus a redukujete celulitidu. Celotělový zábal má přirozenou čisticí schopnost, odstraňuje toxiny z kůže, odumřelé buňky a přebytečnou mastnotu, povzbuzuje metabolismus a krevní oběh. Má regenerační účinky při lupénce a ekzematických onemocněních.

 

Kosmetické ošetření pleti a bahenní zábal v Praze

 

Bahno obsahuje 40 minerálů. Při proceduře je tělo zabaleno do bandáží namočených a zahřátých ve speciální lázni ze směsí minerálních extraktů. Bahenní zábal je vhodný pro všechny, kdo se rozhodnou vyčistit svoje tělo od usazených škodlivin, zpevnit a tvarovat postavu, snížit hmotnost, ozdravit organismus či omládnout. 

 

Kosmetické ošetření pleti a bahenní zábal v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace