pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Celý den se nezastavíte, v práci vás honí šéf a doma zase děti, které musíte vyzvednout ze školy, nakrmit a zabavit a na konci dne už ani nevíte, jak se vlastně jmenujete. A druhý den vše začíná nanovo. Ať už jste matka, workoholička nebo plně vytížený podnikatel, dopřejte si luxus nicnedělání alespoň na hodinu nebo dokonce celých devadesát minut a odpočiňte si v privátní finské sauně s jasmínovým aroma a solné jeskyni v salonu Mayotte v Praze.

 

60 nebo 90 minut ve finské sauně v Praze pro dva

 

Finská sauna nabízí skvělou příležitost pro ničím nerušenou relaxaci. V saunové kabině můžete pohodlně rozjímat. U sauny je k dispozici pro ochlazení velký sprchový kout a útulná odpočívárna v solné jeskyni s lehátky pro maximální pohodlí. Zde si také vychutnáte 2 konvice květinového čaje. V ceně je započteno i zapůjčení osušek a prostěradel.

 

60 nebo 90 minut ve finské sauně v Praze pro dva

 

Saunování má blahodárné účinky na lidský organismus, zlepšuje prokrvení tkání a termoregulační mechanismy, zvyšuje vylučování odpadních látek z organismu. Pomáhá ničit choroboplodné bakterie a viry a tím zvyšuje odolnost. Dále uklidňuje a tlumí předešlé rozrušení, tísnivé pocity, nervozitu a nespavost.

 

60 nebo 90 minut ve finské sauně v Praze pro dva



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace