pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Peruánská Maca je rostlina, o které se dá mluvit jen v superlativech - nejodolnější, nejzajímavější, nejvýživnější, jedna z nejstarších, nejvýše rostoucích i nejvýše pěstovaných rostlin na světě.

 

60 vegetariánských tobolek peruánské Macy

 

Současný vědecký výzkum potvrdil její výrazný účinek na zlepšení fyzické a psychické výkonnosti, prodloužení života a především významný vliv na reprodukční zdraví. Léčí sexuální impotenci mužů, frigiditu žen a neplodnost.

 

Maca stimuluje jak mozková centra, tak reprodukční orgány prostřednictvím normalizace hormonální hladiny.

 

60 vegetariánských tobolek peruánské Macy

 

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívat jako náhradu pestré stravy.

 

Oproti tabletám jsou HPMC tobolky bez chuti a zápachu. Díky jejich hladkému povrchu se lehce polykají a aktivní složky se do těla uvolní do několika minut. Při výrobě nejsou používány žádné přídavné látky, čímž nemusíte do svého těla přijímat nic jiného než aktivní látky tohoto doplňku stravy. Tobolky jsou oproti tabletám jemnější k vašemu trávicímu traktu.

 

Tobolky, které byly použity při výrobě potravinových doplňků jsou čistě přírodní a neobsahují žádný škrob, lepek ani konzervanty. Jsou vhodné pro vegany i vegetariány.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace