pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Tobolky obsahují sušený mladý ječmen. Tato blahodárná rostlina vytváří a udržuje v organizmu zásadité prostředí a je ideální pro nastartování detoxikace organismu. Díky vysokému obsahu antioxidantů zpomaluje buněčné stárnutí a snižuje riziko rakovinového bujení. Dále pozitivně ovlivňuje imunitu, hojení ran a léčbu kožních onemocnění.

 

60 vegetariánských tobolek zeleného mladého ječmene

 

Tobolky jsou bez chuti a zápachu. Díky jejich hladkému povrchu se lehce polykají a aktivní složky se do těla uvolní do několika minut. Při výrobě nejsou používány žádné přídavné látky, čímž zákazník nemusí do svého těla přijímat nic jiného než aktivní látky tohoto doplňku stravy. Tobolky jsou oproti tabletám jemnější k trávicímu traktu.

 

Tobolky, které byly použity při výrobě potravinových doplňků jsou čistě přírodní a neobsahují žádný škrob, lepek ani konzervanty. Jsou vhodné pro vegany i vegetariány.

 

60 vegetariánských tobolek zeleného mladého ječmene

 

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívat jako náhradu pestré stravy!



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace