pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Možná si myslíte, že se vás stres netýká, že to prostě rozchodíte, že se zhluboka nadechnete nebo napočítáte do deseti a voilá, stres bude fuč. Jenže stres se hromadí, způsobuje napětí ve svalech i únavu. Možná by bylo lepší si dopřát příjemnou uvolňující masážsalonu Mamayo v Praze – a to dřív, než vybuchnete jako kotel.

 

60minutová akupresurní masáž celého těla v Praze

 

Taková olejová akupresurní masáž zad odstraní stres i svalové napětí, které způsobuje ztuhlost nebo bolest svalů a kloubů. Dobře mířené hmaty rozproudí krevní oběh v celém těle, což ve výsledku pomáhá s odplavením škodlivých látek z těla a léčí tzv. syndrom studených nohou. Masáž tak přináší úlevu nejen fyzickou, ale i psychickou.

 

60minutová akupresurní masáž celého těla v Praze

 

Akupresurní masáž je založena na stimulaci akupresurních bodů celého těla, zvláště pak plosek nohou, kde je v akupresurních bodech vyobrazeno celé tělo i jednotlivé orgány. Masáží konkrétních bodů se vyrovnává rovnováha vnitřních orgánů a rozproudí se tok energie v těle.

 

60minutová akupresurní masáž celého těla v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace