pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vrtání zubu, injekce nebo dokonce trhání zubu není nic příjemného. Možná si myslíte, že pravidelným čištěním zabráníte tvorbě kazů, bohužel ale kartáček a zubní nit nestačí. I když si zuby pravidelně čistíte, během dne se na povrchu a hlavně v mezizubních prostorech usazuje plak, množí se bakterie a vzniká zubní kaz. Tomu se ale dá zabránit!

 

60minutová dentální hygiena s fluoridací v Praze

 

Takový žralok se o zuby bát nemusí, v tlamě jich má celou řadu, a když mu jeden vypadne, na jeho místo se posune další. Vy ale bohužel máte jen jedny zuby, proto jim musíte věnovat patřičnou péči. Tu vám poskytnou v zubní ordinaci Dentica Beauty (a pokud zrovna hledáte zubaře, přijímají nové pacienty).

 

60minutová dentální hygiena s fluoridací v Praze

 

Dentální hygiena je bezbolestný zákrok, který z povrchu zubů odstraní bakteriální povlak, zubní kámen i různé barevné pigmenty. Výsledkem procedury je dokonale hladký povrch vašich zubů.

 

60minutová dentální hygiena s fluoridací v Praze

 

Vybrat si můžete ze dvou variant zákroku: 1. varianta obsahuje klasickou dentální hygienu s fluoridací a depurací (odstranění plaku a pigmentace ze zubů). Provádí se ručními nástroji nebo ultrazvukem. 2. varianta obsahuje air-flow (pískování), neboli čištění povrchu zubů za pomoci vody s jemným pískem pod tlakem. V obou případech se zuby ještě ošetří přípravkem s fluoridem, který sníží jejich citlivost a zvýší odolnost vůči zubnímu kazu. 

 

60minutová dentální hygiena s fluoridací v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace