pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Masáž patří mezi nejstarší léčebné metody na světě. Její pozitivní účinky na tělo i mysl si dopřávají lidé po celém světě. Ale i klasická masáž zad a šíje se dá naprosto ozvláštnit od jakékoli jiné. Vyzkoušejte si, jaké to je, když se svěříte do rukou nevidomého člověka.

 

60minutová klasická masáž od nevidomých masérů v Brně

 

V nově otevřené brněnské masérně se specializují na klasické masáže, které se využívají ve zdravotnictví k léčbě problémů pohybového aparátu, rekonvalescence, rekondice, regenerace a relaxace. Těšit se můžete na kvalitní masáž od nevidomých a zrakově postižených masérů.

 

K uvolnění a načerpání pozitivní energie vám navíc poslouží již posezení v čekárně, kde se vám bude věnovat vždy příjemný a ochotný personál. 

 

60minutová klasická masáž od nevidomých masérů v Brně

 

Klasická masáž odstraňuje únavu a posiluje regeneraci organismu. Odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Napomáhá lepšímu prokrvení a pozitivně ovlivňuje lymfatický systém. U této masáže se provádějí vydatnější a tvrdší hmaty, které odstraňují nahromaděné únavové látky např. kyselinu mléčnou ve svalech.

 

60minutová klasická masáž od nevidomých masérů v Brně



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace