pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Připadáte si kvůli neustálému pracovnímu vypětí jako tělo bez duše? Tak se, místo masírování nervů od šéfa, nechte pořádně namasírovat od profesionála, který vám pomůže od bolestí a uleví od stresu a nepohodlí. Získáte tak novou, tolik potřebnou energii a do dalších dnů vykročíte jako nový člověk.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Relaxační masáž slouží především k odstranění únavy, k osvěžení i posílení organismu. Zmírňuje bolesti svalů po fyzické námaze, sportovních výkonech a při stresu.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Masáž včelím medem příjemně odstraní z těla nežádoucí látky, které se v něm nashromáždily z léků, potravin a okolního prostředí. A to nejenom povrchově, ale i hloubkově vyčistí a oživí celý organismus, obnoví jeho přirozenou detoxikační schopnost. Tekutý přírodní med velmi účinně působí proti rozvinutým nemocem, stresu, vyčerpání, napětí a slouží jako prevence chronických chorob.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Baňková masáž odstraní bolesti páteře a pohybového aparátu. Příznivě ovlivní také funkci vnitřních orgánů a lymfatického systému. Při masáži se netvoří modřiny. Baňková masáž je již několik staletí zavedená procedura, která vychází z tradiční čínské medicíny.

 

Funguje na principu podtlaku, díky kterému se baňka přisaje a dané místo silně prokrví. Baňky různých velikosti se přikládají na určená místa na tělo (reflexní zóny, akupunkturní body, a-shi zóny) nebo se používají k masáži.


60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Jablková masáž je určená pro obličej a tělo. Pomáhá ztratit pár let a vrátit do tváře ruměnec. Šťáva a dužina z jablek obsahuje asi 300 biologicky aktivních látek. Ovocné kyseliny stimulují procesy buněčné regenerace. Stopové prvky (železo, hořčík, hliník a další), podílející se na syntéze kolagenu, mají antioxidační účinek. Při jablkové masáži se používají organická zelená jablka.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Masáž zad a šíje slouží především k odstranění únavy, k osvěžení i posílení organismu. Zmírňuje bolesti svalů zad a šíje po fyzické námaze, sportovních výkonech a při stresu. Je prováděna rukama terapeuta za použití masážních olejů nebo emulzí. Ovlivňuje svaly a měkké tkáně a výsledkem je psychické i fyzické uvolnění.

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Masáž lávovými kameny naprosto překonává klasické masáže svými účinky na tělo i duši. Zažijete pocit naprostého uvolnění a harmonie, zcela zapomenete na okolní svět a všední starosti kolem sebe. Představte si příjemné teplo přicházející z vulkanických kamenů do každé části vašeho těla. Nádherně si odpočinete a ještě dlouho po masáži budete cítit blahodárné uvolňující teplo.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace