pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V profesionálním masážním centru Beauty House, vás profesionálové vysoké úrovně zbaví bolestí zad a pomohou vám od stresu a nepohodlí. Masáž vám dodá energii a dobrou náladu na několik dní.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Relaxační masáž slouží především k odstranění únavy, k osvěžení i posílení organismu. Zmírňuje bolesti svalů po fyzické námaze, sportovních výkonech a při stresu.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Masáž včelím medem příjemně odstraní z těla nežádoucí látky, které se v něm nashromáždily z léků, potravin a okolního prostředí. A to nejenom povrchově, ale i hloubkově vyčistí a oživí celý organismus, obnoví jeho přirozenou detoxikační schopnost. Tekutý přírodní med velmi účinně působí proti rozvinutým nemocem, stresu, vyčerpání, napětí a slouží jako prevence chronických chorob.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Baňková masáž odstraní bolesti páteře a pohybového aparátu. Příznivě ovlivní také funkci vnitřních orgánů a lymfatického systému. Při masáži se netvoří modřiny. Baňková masáž je již několik staletí zavedená procedura, která vychází z tradiční čínské medicíny.

 

Funguje na principu podtlaku, díky kterému se baňka přisaje a dané místo silně prokrví. Baňky různých velikosti se přikládají na určená místa na tělo (reflexní zóny, akupunkturní body, a-shi zóny) nebo se používají k masáži.


60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Jablková masáž je určená pro obličej a tělo. Pomáhá ztratit pár let a vrátit do tváře ruměnec. Šťáva a dužina z jablek obsahuje asi 300 biologicky aktivních látek. Ovocné kyseliny stimulují procesy buněčné regenerace. Stopové prvky (železo, hořčík, hliník a další), podílející se na syntéze kolagenu, mají antioxidační účinek. Při jablkové masáži se používají organická zelená jablka.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Masáž zad a šíje slouží především k odstranění únavy, k osvěžení i posílení organismu. Zmírňuje bolesti svalů zad a šíje po fyzické námaze, sportovních výkonech a při stresu. Je prováděna rukama terapeuta za použití masážních olejů nebo emulzí. Ovlivňuje svaly a měkké tkáně a výsledkem je psychické i fyzické uvolnění.

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze


Masáž lávovými kameny naprosto překonává klasické masáže svými účinky na tělo i duši. Zažijete pocit naprostého uvolnění a harmonie, zcela zapomenete na okolní svět a všední starosti kolem sebe. Představte si příjemné teplo přicházející z vulkanických kamenů do každé části vašeho těla. Nádherně si odpočinete a ještě dlouho po masáži budete cítit blahodárné uvolňující teplo.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace