pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Cítíte se vyčerpaní a úplně bez síly? Trpíte nespavostí či migrénou? Nebo si jen zkrátka chcete pořádně odpočinout? Ať už toužíte po masáži z jakéhokoli důvodu, právě v tomto výběru jistě najdete tu pravou pro vás.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Harmonizující masáž – Healing Touch

Hluboká terapeutická procedura, která pomáhá a léčí hlavně na emocionální úrovni, avšak je velmi účinná i při fyzických obtížích. Využívá se jemná masážní technika za použití nejkvalitnějších přírodních olejů, při potřebě i léčivých kamenů či horkých lávových kamenů. Jemnými laskavými léčivými doteky se při ní rozmazluje celé tělo včetně obličeje a hlavy.

 

Tato masáž má hluboké harmonizační účinky, uleví od emocionální bolesti, pocitu psychického vyčerpání, únavy, nechuti do života. Budete se cítit jako znovuzrození.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Medová masáž – Secret of Honey

Medová masáž je účinná detoxikační metoda, která pomáhá při stresu, napětí, nezdravém životním stylu, chronických nemocech, únavě a vyčerpání. Je důležitou prevencí proti stárnutí, celkově omlazuje a ozdravuje organismus.

 

Medová masáž vychází z tradice lidového léčitelství, ve kterém hrál med vždy podstatnou roli. Je to unikátní technika, při které dochází pomocí působení včelího medu a speciálních masážních hmatů k odstraňování toxinů, které lidské tělo nahromadilo ve svých tkáních.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Křišťálová masáž

Při této masáži se kombinuje technika přikládání léčivých křišťálů na zablokovaná místa – masáž léčivými kameny za použití olejů, jemná masáž obličeje a hlavy, harmonizace čaker, předávání energie. Křišťál je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě a velmi silný zesilovač energie, který energii pohlcuje, uvolňuje, reguluje a uvádí ji do naprosté harmonie.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Čokoládová masáž – Chocolate Passion

Čokoládová masáž je luxusní procedura, která spojuje očistu těla, relaxační masáž a čokoládový zábal v jedinečný regenerační celek působící na všechny smysly lidského těla. Zpomaluje proces předčasného stárnutí, detoxikuje, vyhlazuje a dokonale regeneruje pokožku.

 

Používá se výlučně čistá luxusní ručně vyráběná čokoláda z ekvádorských bobů, která neobsahuje žádné další přísady. Jedná se tak o skutečně to nejkvalitnější, co v oblasti čokoládových masáží můžete najít.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze

 

Levandulová masáž – Lavender Therapy

Tato dokonalá levandulová terapie je pro vás jako stvořená, pokud trpíte stavem nervozity či napětí, depresí, nespavostí, bolestí hlavy, migrénou či se dlouhodobě cítíte vyčerpáni. 

 

Levandule má silné účinky hlavně na psychickou stránku člověka – pomáhá zklidnit tělo i mysl a navozuje pocit klidu a harmonie. Jedná se o relaxační a přesto velmi silnou účinnou terapeutickou masáž, která vám pomůže zbavit se vnitřního neklidu a duševní nerovnováhy.

 

60minutová masáž dle vlastního výběru v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace