pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud se po pracovním týdnu cítíte jak trefení kamenem, vydejte se do pražského salonu Klinika To-Well. Zde na vás pár lávových kamenů také přilétne, ale nemusíte se bát – zážitek to totiž bude velice příjemný.

 

60minutová masáž lávovými kameny a terapie plosek v Praze

 

Čeká vás 60minutová masáž lávovými kameny a reflexní terapie plosek chodidel. Masáž lávovými kameny se řadí k nejluxusnějším masážím, spočívá v pokládání horkých kamenů na vaše tělo. Kameny ulevují od bolesti a zatuhlosti, pomáhají odstraňovat blokace a rozproudí vaší energii v těle. Masáž zároveň stimuluje krevní oběh a lymfatický systém.

 

60minutová masáž lávovými kameny a terapie plosek v Praze

 

Kromě samotné masáže vás navíc čeká ještě reflexní terapie plosek chodidel, která patří již několik tisíc let k základním pilířům alternativní medicíny. Je založená na stimulaci reflexních bodů na vašich chodidlech, které odpovídají daným orgánům v těle. Pomáhá tak odstraňovat bloky reflexních drah, a tím zlepšuje činnost jednotlivých orgánů. Kromě toho příznivě působí na psychiku člověka.

 

60minutová masáž lávovými kameny a terapie plosek v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace