pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nic vás po náročném pracovním dni tak nepostaví na nohy jako příjemná masáž. V Salonu Libeň v Praze máte nyní na výběr ze dvou druhů: masáž kokosovo-čokoládovým olejem (z kokosového oleje a extraktu z kakaových bobů), nebo Dornovu metodu s Breussovou masáží, která se zaměřuje na potíže s páteří.

 

60minutová masáž v Praze ve dvou variantách

 

Při masáži s kokosovo-čokoládovým olejem si příjemně odpočinete, zatímco zkušené ruce maséra nebo masérky prohnětou vaše tělo. Dojde k uvolnění stresem napjatých svalů, k odbourání nahromaděného stresu a únavy. Příjemná vůně kokosu a čokolády navíc přispěje k uvolnění těla i mysli.

 

Kontraindikace:

 

60minutová masáž v Praze ve dvou variantách

 

Záda a páteř jsou bezesporu nejnamáhanější části těla. Od chvíle, kdy ráno vstanete, vás drží zpříma bez ohledu na to, jaký náklad na ně naložíte nebo jak dlouho se hrbíte u počítače (ruku na srdce, jak dlouho vydržíte sedět rovně?). Důsledkem špatného držení těla, jednostranné zátěže, nedostatečného pohybu i stresu vznikají bolesti zad a další potíže, které může napravit Dornova metoda, spojená s Breussovou masáží.

 

60minutová masáž v Praze ve dvou variantách

 

Dornova metoda je šetrný způsob uvolnění fyzických i psychických blokád a navrácení kloubů a obratlů do správné polohy. Terapie se provádí šetrně pomocí přirozeného pohybu končetin (při této proceduře nebudete jen nehybně ležet, ale budete se aktivně podílet na terapii podle instrukcí), nebo jemným tlakem palce. Nic se tedy neláme přes koleno.

 

Kontraindikace:

 

60minutová masáž v Praze ve dvou variantách

 

Breussova masáž je ideálním doplňkem Dornovy terapie. Během ní se pomalými hmaty po celé délce páteře vetře do kůže třezalkový olej, který pomáhá regenerovat a uvolnit meziobratlové ploténky, aby se mohly jednotlivé obratle lépe srovnat do správné polohy. Dojde k uvolnění fyzického i psychického bloku, zvýší se hybnost, páteř se vyrovná a bolest zad ustoupí a vy si budete moct opět naplno užívat života.

 

60minutová masáž v Praze ve dvou variantách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace