pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Uslyšíte-li pojem pivní lázeň, pravděpodobně (obzvlášť, pokud jste příznivcem tohoto zlatavého moku) si vzpomenete na starý známý šlágr: „Sním o jezeru piva, velkém jako Štýrské jezero,…“. Tato věta patří bavorskému vévodovi Vilému IV., který 23. dubna 1516 vydal zákon o vaření piva. Znění bylo jasné – k vaření piva se bude užívat pouze ječmen, voda a chmel.

 

60minutová pivní lázeň pro 1 nebo 2 osoby v Praze

 

Pivní lázně BBB Praha patři do skupiny nejstarší a největší celosvětové sítě pivních lázní chráněných patenty a užitnými vzory, a letos mají 19 let.

 

60minutová pivní lázeň pro 1 nebo 2 osoby v Praze

 

Spojení pivní koupele a lůžka z ovesné slámy je výjimečná lázeňská procedura s léčivými účinky. Hlavní složkou pivní lázně je voda o teplotě cca 35 °C. Ta je poté obohacena přísadami, ze kterých se vaří pivo, jako jsou kvasnice, chmel, sladový šrot atd.

 

60minutová pivní lázeň pro 1 nebo 2 osoby v Praze

 

Účinek pivní lázně, který by v případě čistě sedací koupele nebyl zcela optimální, se výrazně zvýší použitím speciální vířivky a výměníku tepla, který zabraňuje vychladnutí lázně. Rychlému vychladnutí lázně brání rovněž speciální dřevo, ze kterého jsou kádě vyrobeny. Délka lázně je 20 minut.

 

Po lázni následuje relaxace a odpočinek v délce 30 minut na lůžku z ovesné slámy, kde se tělo vypotí a uvolní.

 

60minutová pivní lázeň pro 1 nebo 2 osoby v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace