pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

S pomerančovou kůží, křečovými žílami a dalšími problémy můžete bojovat i příjemným způsobem. Svěřte se do rukou masérky, která jemnými a pomalými hmaty stimuluje tok lymfy, a tím napomáhá k její lepší cirkulaci a k odstraňování škodlivých látek uložených v tkáni.

 

60minutová ruční lymfatická masáž v Praze

 

Jestliže je tok lymfy zablokován nebo zpomalen, vznikají otoky, hromadí se tukové látky a oslabuje se imunita organismu. Tato masáž je zejména vhodná pro lidi, kteří mají sedavé zaměstnání ale i pro ty, co dlouho stojí na nohou. Masáž se provádí za sucha nebo pomocí dětského pudru.

 

60minutová ruční lymfatická masáž v Praze

 

Na začátku každé masáže jsou otevřeny hlavní lymfatické uzliny v oblasti krku a pak hlavní uzliny v podpaží pro masáž horních končetin a uzliny v tříslech pro dolní končetiny. Aby masáž měla co nejlepší účinek, doporučuje se zvýšit příjem tekutin (neperlivá voda, bylinné čaje) a jíst jídla s menším obsahem tuku, aby játra nebyla tolik zatěžována.

 

60minutová ruční lymfatická masáž v Praze

 

Kontraindikace:

 

Pokud trpíte nemocemi srdce, jater, ledvin nebo jste nastávající maminkou od 4. měsíce těhotenství, poraďte se o vhodnosti lymfodrenáže s vaším ošetřujícím lékařem.

 

60minutová ruční lymfatická masáž v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace