pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Mnohé ženy už jistě ví, že muži si častokrát dříve všímají ženských rtů než jiných předností. I proto je rtům a jejich okolí třeba věnovat důkladnou péči.

 

Diamantová mikrodermabraze

Tato neinvazivní metoda omlazení pleti a čištění pokožky je absolutně bezbolestná, zanechává mnohem menší viditelnost pórů, zmírňuje zánět, vyrovnává barvu a strukturu pleti a celkově prospívá pokožce a vašim rtům.

 

60minutové ošetření pro vaše rty v Praze na Vinohradech

 

Mikrojehličková aplikace kyseliny hyaluronové

Kyselina hyaluronová spojuje kolagenová a elastinová vlákna v podkoží a váže na sebe molekuly vody a díky tomu je pokožka vypnutá a hladká. Kožní buňky jsou stimulovány k rychlé a účinné regeneraci a fibroblasty jsou stimulovány k produkci kolagenových vláken.

 

60minutové ošetření pro vaše rty v Praze na Vinohradech

 

Hloubkový radiolifting okolí rtů

Tato metoda napomáhá tvorbě kolagenu a elastinu, který vaši pokožku vypne. Ošetření je vhodné pro klienty s mírně ochablou pokožkou, kteří chtějí zlepšit svůj zevnějšek bez chirurgického zákroku. Výsledkem je pevnější pleť s výrazným úbytkem vrásek. Výsledky jsou viditelné nejčastěji po dobu 2 let.

 

60minutové ošetření pro vaše rty v Praze na Vinohradech

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace