pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Občas je potřeba se zastavit a zhluboka se nadechnout. To ale potřebuje i vaše pokožka a jí jen tak nějaká zastávka nepostačí. Leda, že by byla v pražském salonu Libeň, kde vám uvolní zanesené póry, nechají tak vaši pokožku volně dýchat a nádherně ji prozáří.

 

60minutový peeling celého těla a masáž zad v Praze

 

Vaše pokožka potřebuje čas od času zbavit odumřelých kožních buněk. Právě k tomu jsou ideální peelingové přípravky. Jemně vaši pleť obrousí, ta pak bude zdravá, svěží a jemnější na dotek. Můžete si vybrat ze čtyř peelingových solí (vanilka, mořská sůl, káva nebo vanilka a med). Sůl odstraní odumřelé buňky a olej vyživí a hydratuje pokožku.

 

60minutový peeling celého těla a masáž zad v Praze

 

Peeling je navíc spojený s úžasnou relaxační masáží zad, díky čemuž se budete cítit naprosto uvolněná a mladší. Masáž odstraňuje následky velké psychické i fyzické zátěže, k čemuž napomáhá i příjemná relaxační hudba a zapálené vonné svíčky v jejím průběhu.

 

60minutový peeling celého těla a masáž zad v Praze

 

Tato příjemná forma relaxace je vhodná tam, kde šíjové, trapézové a zádové svalstvo je ztuhlé jednostrannou zátěží, dlouhodobým sezením, zablokované v důsledku nerovnoměrné námahy či nevhodného prudkého pohybu, stresem nebo dlouhotrvající prací u počítače. Uleví při bolestech hlavy a krční páteře, napomůže správnému dýchání a držení těla, odbourá nahromaděný stres, uvolňuje a zlepšuje psychiku.

 

60minutový peeling celého těla a masáž zad v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace