pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Při basketbalu se těšíte, až nějaký hráč vyskočí do neuvěřitelné výšky a podaří se mu zavěsit míč do koše. Tentokrát do koše vkročíte vy a vystoupáte v něm tak vysoko, že se o tom nesnilo ani hráčům z NBA. Čeká vás totiž nezapomenutelný let balonem.

 60minutový vyhlídkový let balonem až pro 16 osob

 

Nejprve se přivítáte s posádkou a seznámíte se s průběhem celého zážitku. Poté již přijde na řadu samotná hodina letu, která vám poskytne úžasné výhledy na nádhernou přírodu v okolí. Po přistání následuje slavnostní křest a přípitek sektem, po kterém obdržíte křestní list s novým balonářským jménem. Nakonec vás dopraví zpět na místo odletu.

 60minutový vyhlídkový let balonem až pro 16 osob

 

Dostatek pohodlí během letu vám zajistí prostorné koše, ve kterých je vnitřní prostor rozdělen pro pasažéry, pilota a stevardku. Nemusíte se navíc ani bát, že byste při nástupu museli pracně přelézat okraj koše, nastoupíte totiž pohodlně dveřmi.

 60minutový vyhlídkový let balonem až pro 16 osob

 

Platí pro tyto lokality: Praha – Karlštejn, Konopiště, Plzeň, Český ráj, Hradec Králové, Pardubice, Brno – Brněnská přehrada, Ostrava a okolí, Frýdek Místek, Hukvaldy, Olomouc, Zlín, Pálava, Uherské Hradiště a okolí, BalonCentrum Břestek, Bratislava, Trnava, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Povážská Bystrica, Žilina, Čadca, Český Krumlov, České Budějovice

 60minutový vyhlídkový let balonem až pro 16 osob

 

Omezení: let není vhodný pro těhotné ženy a osoby s problémy pohybového ústrojí

 

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace