pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete se zdravě stravovat a zároveň si užívat plnost chutí? Vyzkoušejte, jak chutná jídlo uvařené v těchto bio keramických hrncích, a pociťte radost z vaření a nejjednoduššího čištění. Dokonalý nepřilnavý povrch je odolný vůči teplotám až do 450 °C.

 

6dílná sada bio keramických hrnců Peterhof

 

Tepelná vodivost a vysoká odolnost znamenají skvělou využitelnost při vaření a dušení! Vařením si tak jídlo uchová šťavnatost a originální chuť. Hlavní výhoda a vlastnost těchto hrnců je úspora energie až 30 %. Stěny tohoto nádobí jsou tlusté, odolné vůči vysokým teplotám a nárazu při špatném zacházení. Jídlo se v tomto nádobí nepřipálí a nádobí udržuje teplotu pokrmu i po odstavení ze sporáku.

 

6dílná sada bio keramických hrnců Peterhof

 

6dílná sada obsahuje:

 

6dílná sada bio keramických hrnců Peterhof

 

Údržba a použití

Hrnce je nejlepší mýt neutrálním čisticím prostředkem. Vyvarujte se poškrábání povrchu, nepoužívejte ostré předměty ani drátěnku. Nenechte prohřát prázdný hrnec. Nedávejte přímo do rozpálené trouby nebo na oheň přechlazené hrnce z mrazničky. Před umytím nechte vychladnout na pokojovou teplotu, nenalévejte do rozpáleného pekáče studenou vodu.

 

6dílná sada bio keramických hrnců Peterhof



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace